Ruokafilosofia

Maaseuturavintola Linnanrauha tarjoaa herkullista ja terveellistä lähiruokaa osaajien käsistä suoraan pöytään. Maaseuturavintolalla on myös oma ruokafilosofia, joka kannattaa lukea. Tunnelmallinen ja kodikas ravintola on kuuluisa herkullisesta ruoastaan. Vuoden jokaisena päivänä on tarjolla runsas lounasbuffee. 

LINNAHOTELLIN RUOKAFILOSOFIA

Linnanrauha kunnioittaa Linna Hotellin lähiruokaperinteitä. Ruuan valmistuksessa käytetään mahdollisimman paljon lähialueen raaka-aineita,luomutuotteita sekä huomioidaan kuluva satokausi.

LEIPOMOTUOTTEET 

  • Juureen leivottua leipää leivotaan joka päivä
  • Gluteiinittomat leivät Vuohelan Herkku
  • Kaikki makeat leivonnaiset leivotaan itse

JAUHOT JA HIUTALEET

  • Vääksynmyllystä Päijät-Hämäläistä viljaa

PERUNAT JA JUUREKSET

  • Parikan luomutila

KASVIKSET KESÄAIKAAN

  • Suvikummun luomutila
  • Marin Tarhat
  • Parikan luomutila

TYRNI, RAPARBERI JA MUSTAHERUKAT

  • Mirja Kytökorpi 400m Linna Hotellista (omaa henkilökuntaa)

SYÖTÄVÄT KUKAT

  • Hilkka Haapanen ja Mirja Kytökorpi  (omaa henkilökuntaa)

HUNAJA

  • Parikan luomutila

MYSLI, LUOMU LIEMIJAUHEET 

  • Sysmän Luomuherkut  

 JÄRVIKALAT

  • Jopin kala Jopi Sinkkonen

MARJAT JA SIENET

  • Suoraan omilta poimijoilta

MAKKARAT ja LEIKKELEET 

  • Meronen Orimattila 
  • Herralantila Hartola
  • PORO suoraan tuottajalta 
  • JUUSTO Jukolan juustola Joutsa

LIHA ja SIIPIKARJA

  • Kotimaista

SUOSIMME

  • Puhdistamaton merisuola ja ruususuola
  • Intiaanisokeri
  • Luomutee, luomusiemenet, luomupähkinät

EMME SUOSI

  • Light tuotteita ja puolivalmisteita

 

 



 instagram logo

Oiva logo

 

Hotels.com LOGO1


Linna VisitLahti LOGO